Sant Pere de Riudebitlles tindrà dos clubs de futbol aquesta propera temporada 23/24

05/07/2023 - 17:50h

Diversos jugadors del poble funden la Unió Esportiva Riudebitlles

Sant Pere de Riudebitlles tindrà dos clubs de futbol la propera temporada. Un grup de diversos jugadors del poble que aquesta passada lliga 22/23 han format part del Riudebitlles B, acompanyats per antics directius, han apostat per crear la Unió Esportiva Riudebitlles.

El nou UE Riudebitlles compta ja amb la participació confirmada d’homes com Sergi Vilas, Josep Corbi, Ramon Pontnou, Jordi Pontnou, Ferran Comas, Adrià Carrasco, Oscar Rovira, Salim Addachouri, Jofre Arnan, Oscar Páez, Jordi Murgó, Jordi Baqués, Kalilou Badji, Dani Gumà o Pol González, entre d’altres.

Es tracta de jugadors molt coneguts del futbol comarcal que ja estaven a Sant Pere de Riudebitlles o ara opten per tornar al poble per continuar amb les seves respectives trajectòries esportives. Els veterans Sergi Vilas, Josep Corbi, Adrià Carrasco o Ramon Pontnou són els principals referents del projecte. Oscar Rovira, per exemple, va ser president i jugador de la desapareguda Unió Esportiva Pla del Penedès en la seva època allunyat de Sant Pere.

La UE Riudebitlles militarà aquesta propera lliga al grup 10 de Quarta Catalana i jugarà els seus partits al municipal riudebitllenc. S’ha creat un nou escut i l’uniforme serà samarreta blanca i pantaló blau. A nivell esportiu es buscarà l’ascens a Tercera Catalana on podria coincidir amb l’històric CE Riudebitlles.

No serà l’única novetat a nivell de clubs la nova lliga a Quarta Catalana. El CF Quintinenc també torna a la competició federada després de la seva absència la darrera campanya. El club roig-i-negre és un altre dels històrics del futbol altpenedesenc

També et pot interessar

Comentaris