El Moja es lliura d’anar a jugar la propera lliga a les Terres de l’Ebre per només 22 km

05/07/2023 - 16:09h

El Cubelles estarà al grup 6 i el Moja, finalment, al 3

El Moja ha evitat, a última hora, haver de competir al grup 6 de Segona Catalana, on s’apleguen els equips del camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre. Al grup hi havia una vacant i el nou sistema que ha instaurat aquest any la FCF implicava que un equip del sud de la província de Barcelona l’havia de cobrir.
El llistat de candidats era molt curt. Moja o Cubelles eren els dos únics conjunts que complien els nous criteris de proximitat geogràfica, uns criteris molt relatius.

Al final, ha estat el Cubelles l’equip que haurà d’anar a competir al grup 6. Segons els paràmetres federatius, Cubelles està 22 km més a prop de les comarques i municipis ebrencs que no pas Moja. No estan clars quins paràmetres geogràfics s’han utilitzat per a aquesta distinció, però el cas és que el club penedesenc s’ha lliurat d’un autèntic problema.

Finalment, el Moja competirà, tal com estava previst, al grup 3 i el Cubelles haurà d’abandonar la seva zona de confort per desplaçar-se 10 vegades a l’Ebre i 7 vegades al camp de Tarragona. Per als garrafencs serà una important despesa econòmica que hauran d’intentar afrontar de la millor manera possible.

El grup 3, on serà el Moja, el formen Almeda, Ciudad Cooperativa, Espluguenc, Gavà, Legends Hospitalet, Juventud 25 de Septiembre, Levante Las Planas, Marianao Poblet, Molins de Rei, Sant Vicenç dels Horts, Sector Montserratina, Terlenka, Sporting Gavà, Vilanova del Camí, Viladecans, Unificación Bellvitge i Vista Alegre. Repte complicat per als olerdolencs.

També et pot interessar

Comentaris