El FC Vilafranca convoca assemblea de socis per fer oficial el nomenament de Manel Ortiz com a nou president

03/07/2023 - 16:46h

L’assemblea és aquest dijous a la sala d’actes de l’Escorxador

El futur del FC Vilafranca viurà dijous un capítol important amb la convocatòria de l’assemblea de socis del club. A les 7 de la tarda en primera convocatòria i a 2/4 de 8 en segona, els socis del Vilafranca tenen una cita a la sala d’actes de l’Escorxador de Vilafranca per conèixer i decidir sobre alguns aspectes fonamentals de l’entitat.

El principal punt de debat serà el nomenament oficial de Manel Ortiz com a nou president del FC Vilafranca. Ortiz ja exerceix les funcions de màxim dirigent des de fa algunes setmanes, però el seu càrrec encara no ha estat ratificat per l’òrgan sobirà que és l’assemblea.

Tot fa pensar que l’assemblea donarà el vist i plau al canvi i ja es podrà oficialitzar el traspàs de poders entre l’antic president, Joan Soler i el nou, Manel Ortiz. Començarà, doncs, una nova època institucional al degà després de 10 anys de presidència de Soler, que ha hagut de deixar el càrrec per motius professionals i per la seva vinculació a la directiva del FC Barcelona.

La nova directiva ja es va donar a conèixer publicament fa poques setmanes. Manel Ortiz estarà al capdavant i l’acompanyaran Joan Badell com a vicepresident econòmic, Lluís Montaner com a vicepresident de l’àrea social, Pep Via com a responsable de planificació estratègica, Octavi Ripoll com a coordinador amb la Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca i Pepe Fos com a secretari i delegat. Florencio García “Floren” serà l’encarregat de la gestió diària del bar del municipal vilafranquí.

També et pot interessar

Comentaris