El Nàstic Camp Joliu agafa el relleu de la històrica Unió Esportiva Segur de Calafell

01/07/2023 - 12:39h

Es presenta l’acord de fusió entre les dues entitats del Baix Penedès

Nou canvi de guió al futbol penedesenc. El Nàstic Sports Academy Camp Joliu i la Unió Esportiva Segur de Calafell he fet efectiva la seva fusió i, a partir d’ara, el Baix Penedès tindrà un nou equip a Segona Catalana, el Nàstic Camp Joliu.

L’acord entre les dues entitats es va oficialitzar en un acte protocolari celebrat a les instal.lacions de l’escola Camp Joliu, a L’Arboç, on jugarà la nova formació penedesenca a partir de la propera temporada 23/24. Els presidents dels dos clubs, Javier Suárez i Javier Ornia, la filla del fundador de la UE Segur, Carme Vilamajó i el delegat de la Federació Catalana dxe Futbol a Tarragona (FCF), José Cosano, a més de l’alcalde de L’Arboç, Joan Sans, van assistir a l’emotiu acte.

La decisió de fusionar-se i posar el punt i final a la trajectòria en solitari de la Unió Esportiva Segur de Calafell es va prendre davant “la falta de viabilitat econòmica a curt i mitjà termini. La fusió és una manera de fer territori i de permetre que el Segur pugui seguir existint d’una o altra manera”, explicava el president blau-i-negre, Javier Suárez.

El Nàstic Camp Joliu militarà el grup 6 de Segona Catalana (a la plaça que va aconseguir el Segur després del seu ascens) i també estarà als quarts de final de la Copa Catalunya amateur. En aquesta competició es donarà el curiós cas que la cinquena eliminatòria l’haurà disputat la UE Segur (es va impodar a l’España Canonja, 4-1) i, en canvi, la ronda de quarts de final ja l’encararà el nou Nàstic Camp Joliu. Pel Baix Penedès, disposar d’una estructura sòlida amb el Nàstic de Tarragona recolzant-la, és un important pas endavant. El Nàstic Camp Joliu, a més, mantindrà un”B” a Quarta Catalana.

També et pot interessar

Comentaris