Jepi Selva, Carles Domènech, Oriol Vives i Joan Pascual, nous fitxatges del CP Calafell 23/24

28/06/2023 - 16:35h

Arriben atrets per l’afició i pel bon moment històric del club

El CP Calafell 23/24 ja està definit. Ahir es van presentar els quatre nous fitxatges del club penedesenc que arriben al Joan Ortoll amb la missió de mantenir l’equip a la zona noble que ha ocupat les últimes temporades. El veterà de 37 anys i referent de l’hoquei català i estatal, Jepi Selva (CE LLeida), el també veterà gironí de 34 anys, Oriol Vives (CE Lleida) i dues promeses com el blaugrana Joan Pascual i Carles Domènech (PHC Sant Cugat) són les cares noves de la formació de Ferran López per la propera temporada. El blaugrana Pascual arriba a Calafell en qualitat de cedit per una temporada per part del FC Barcelona.

El paper de l’afició i la seriositat del club són dos dels principals motius que han portat els quatre jugadors a acceptar l’oferta calafellenca. També valoren el magnífic moment històric que viu el club en les darreres campanyes. “Ha estat un cúmul de factors positius els que m’han fet decidir. A més, ja feia un cert temps que el club i jo estàvem en contacte i ara he decidit acceptar l’oferta”, assenyalava Jepi Selva.

El mateix Selva també valorava el fet que “es conserva l’estructura de la plantilla de la passada temporada amb autèntics animals de l’OK Lliga. Es una garantia tenir aquest equip i això ajuda també a definir-se”. Per la seva banda, Oriol Vives explicava que “vinc a Calafell a aportar el meu coneixement i la meva experiència dels molts anys d’OK Lliga”. Igualment, destacava el gran nivell que ha exhibit la formació de Ferran López en els últims anys.

El dos jugadors més joves del quartet, Carles Domènech (PHC Sant Cugat) i Joan Pascual (FC Barcelona) van coincidir amb els seus nous companys al destacar la “gran sintonia amb la directiva des del primer contacte”, indicava Domènech. Pascual aterra al Baix Penedès en qualitat de cedit pel FC Barcelona. “Serà la meva primera temporada completa competint a l’OK Lliga i això és un repte per a mi”, explicava.

Els quatre fitxatges agafen el relleu d’Humberto Mendes (Noia), Curro Fernández (Rivas Las Lagunas), Martí Casas (Reus Deportiu) i Oriol Palau (retirat) que han deixat el club del Baix Penedès durant el darrer mes, un cop acabat el play-off.

També et pot interessar

Comentaris