El CCBP presenta una nova edició del programa de treball i formació que permetrà contractar 23 persones

Joan Sans i Christian Martínez, aquest dimecres a la seu del CCBP.
28/06/2023 - 14:00h

Tots els contractes laborals tindran una durada de 12 mesos a jornada complerta

Aquest dimecres s’ha presentat una nova edició del programa ocupacional subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i que gestionarà el Consell Comarcal del Baix Penedès (CCBP) amb un import total de 728.472,22 euros.

Aquesta subvenció permetrà la contractació de 23 persones de la comarca penedesenca que han d’estar en situació d’atur i inscrites al SOC com a demandants d’ocupació no ocupades durant 12 mesos.

Els perfils a contractar són: 12 peons/es, amb inici previst de les contractacions el 24 de juliol; 3 tècniques educació infantil, amb inici de les contractacions el 15 de setembre; i 8 auxiliars administratius/ves, amb l’inici de les contractacions a mitjans d’octubre.

En aquests moments, l’Àrea d’Ocupació del Consell Comarcal del Baix Penedès ja ha presentat a l’Oficina de Treball de la Generalitat (OTG) de Catalunya del Vendrell ofertes de treball per a 12 peons/es i 3 tècniques d’educació infantil.

L’OTG farà la cerca de candidats i candidates que optaran a formar part del procés de selecció. Tots els contractes laborals tindran una durada de 12 mesos a jornada complerta.

El president del CCBP, Joan Sans, i el conseller comarcal d’Ocupació, Christian Martínez, han agraït a totes les administracions que fan possible aquest programa que permetrà contractar 23 persones de la comarca contibuïnt a reduir l’atur comarcal.

Aquest programa es realitza en col·laboració amb 11 Ajuntaments de la comarca del Baix Penedès. Són els d’Albinyana, l’Arboç, Banyeres del Penedès, Bellvei, la Bisbal del Penedès, Bonastre, Llorenç del Penedès, Masllorenç, el Montmell, Sant Jaume dels Domenys i Santa Oliva.

També et pot interessar

Comentaris