Pol Retamal guanya la seva sèrie dels 200 llisos a l’Europeu de seleccions de Chorzow

26/06/2023 - 10:41h

Va marcar un temps de 20”86 i va atorgar 11 punts al combinat estatal

L’atleta de Sant Martí Sarroca, Pol Retamal, va guanyar la sèrie B dels 200 metres llisos de l’europeu de seleccions estatals que es va celebrar a la ciutat polonesa de Chorzow. Retamal va signar un temps de 20″86 i amb aquesta marca, va acabar ocupant la sisena posició de la general de la prova. Va atorgar 11 punts a Espanya a la classificació del campionat.

Espanya va ser quarta a Chorzow, la millor posició de tota la seva història en aquest campionat de seleccions que estableix els llocs en funció dels punts aconseguits per cada atleta en totes les proves.

Retamal va arribar a Chorzow després de deixar enrera una lesió que el va mantenir allunyat de les pistes durant els mesos d’hivern. El seu objectiu a Polònia era retrobar les sensacions de competició i atorgar el màxim de punts possibles a l’equip. Va aconseguir el doble objectiu i, a partir d’ara, ja pensa en els propers compromisos. El Mundial de Budapest, que es disputa entre el 19 ie l 27 d’agost, està en la ment de l’atleta de Sant Martí Sarroca.

També et pot interessar

Comentaris