L’equip mini del Bàsquet Femení Castellví de la Marca guanya un torneig a Lloret de Mar

20/06/2023 - 15:01h

Es va imposar en els tres partits que va disputar

L’equip mini del Bàsquet Femení Castellví de la Marca, que competeix amb el nom d’Endisa’t a la Marca, es va imposar al torneig de cloenda de la Fundació del Bàsquet Català que es va disputar a Lloret de Mar.
El conjunt penedesenc va guanyar els dos partits de la primera fase davant l’UB Llefià (56-32) i el CB Castellbisbal (56-51) i va tornar a imposar-se a la final del seu grup enfront el CB Viladecans per un contundent 75-25.

L’equip verd-i-blanc que es va desplaçar fins Lloret de Mar el van composar Aina Ruiz, Berta Lagares, Júlia Morató, Júlia Valdivia, Vega Moreno, Ariadna Arias, Ariadna Carreras i Xènia Notó, sota la direcció dels tres entrenadors, Albert Esteve, Aida Porta i Guillem Vinyes-Miralpeix.

L’èxit al torneig de cloenda de temporada de la Fundació del Bàsquet Català s’ha d’afegir el triomf del mateix equip mini al torneig internacional TIM’23 Andorra que es va disputar durant el mes de maig.
La formació penedesenca està demostrant aquesta temporada que és una de les de major projecció del panorama comarcal i català de la categoria. El BF Castellví de la Marca també va ser present, en aquest cas amb l’infantil, al prestigiós torneig internacional de Lahti (Finlàndia) on va aconseguir una meritòria sisena plaça de la seva categoria d’edat.

També et pot interessar

Comentaris