Marc Gual arriba al Patí Vilafranca amb l’objectiu de retornar l’equip a l’OK LLiga

16/06/2023 - 15:06h

El sadurninenc ha estat presentat de manera oficial

El fitxatge més mediàtic de la història del Patí Vilafranca, el sadurninenc Marc Gual, ja ha aterrat al Penedès després de finalitzar amb el Forte dei Marmi el campionat de la sèrie A-1 italiana. Gual arriba al club vilafranquí amb l’objectiu de col.laborar en la lluita per tornar a l’OK Lliga, però “sempre des de la prudència i sense pensar-nos que el repte serà fàcil. Tots els equips de la Plata s’estan reforçant molt bé i caldrà lluitar i treballar molt si volem estar a dalt”.

Gual ha estat presentat a la seu de l’esponsor principal del club, l’empresa Digittecnic. El de Sant Sadurní d’Anoia acumula un palmarès gairebé irrepetible amb 44 títols aconseguits al llarg de la seva carrera en els millors clubs del panorama estatal i continental (Barça, Noia, Reus Deportiu, Liceo o Forte dei Marmi). Les darreres tres temporades ha jugat al Forte dei Marmi italià, on també ha fet funcions d’entrenador.

El president del Patí Vilafranca, Fede Insenser, s’ha mostrat satisfet de poder incorporar un jugador d’aquest nivell al club i ha reconegut que “malgrat que el procés per portar-lo a Vilafranca no ha estat fàcil, la predisposició del jugador ens ha permès aconseguir-ho”.

Els entrenaments començaran el proper 4 de setembre i l’inici del campionat de lliga a l’OK Plata està programat pel 21 d’octubre. Fins a finals de juliol, no es coneixeran els equips que formaran els dos grups de la categoria i el calendari de competició.

A més del fitxatge estrella de Marc Gual, el Patí Vilafranca també ha incorporat aquest últim mes els jugadors Sergi Torné (Monza), amb experiència a l’OK Lliga i ex del Calafell, entre d’altres i el jove golejador sadurninenc Roger Monserrat (Rivas Las Lagunas). De la passada temporada continuen Xus Fernández, Roger Martí, Joan Vázquez, Arnau Ribas i Marc Palau. Sota la direcció de Toni Aranda, el Patí Vilafranca buscarà retornar a la categoria que s’ha perdut aquesta darrera campanya.

També et pot interessar

Comentaris