Santi Triguero i Gerard Boira dirigiran un FC Vilafranca que tindrà una directiva totalment renovada

15/06/2023 - 22:02h

Els dos exjugadors vilafranquins encaren un gran repte professional

El FC Vilafranca ha fet oficial els noms de Santi Triguero i Gerard Boira com a un nou tàndem tècnic per la propera temporada 23/24. Els dos exjugadors vilafranquins abordaran la seva primera experiència conjunta a les banquetes. Santi Triguero, màxim golejador del futbol amateur català, va militar 5 temporades al club i Gerard Boira ho va fer en 8.

Triguero i Boira arriben a Vilafranca amb màxima il.lusió i, malgrat les dicifultats de jugar a Tercera Federació, no es tanquen cap porta i asseguren que “el Vilafranca lluitarà pel màxim possible. Som un equip històric i un referent del futbol català que ha de competir per tot”. Els dos garrafencs han insistit que “portem el Vilafranca al cor i per nosaltres és un gran repte entrenar l’equip”.

A més de Triguero i Boira, el Vilafranca 23/24 tindrà també una directiva completament renovada. A l’espera de fer-se oficial el traspàs entre el fins ara president, Joan Soler i el nou màxim mandatari quadribarrat, Manel Ortiz, ja s’han fet públics els membres de la junta. Amb Manel Ortiz hi seran el també exjugador del club durant vuit temporades, Ramon Gutiérrez “Guti”, com a vicepresident esportiu, Joan Badell, expresident dels Castellers de Vilafranca, com a vicepresident de l’àrea econòmica, el periodista i historiador del club, Lluís Montaner com a vicepresident de l’àrea social, Octavi Ripoll com a responsable de l’àrea de coordinació amb la Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca i Pep Via com encarregat de l’àrea de planificació estratègica. Via és l’únic supervivent de la junta de Joan Soler.

També hi serà Joan Massanell com a cap visible d’una nova àrea de salut que vetllarà per oferir als jugadors els millors mètodes de manteniment i recuperació física. Per la seva banda, Florencio García serà el nou encarregat del bar i Pepe Fos continuarà amb la seva històrica tasca de delegat i secretari de l’entitat.

Manel Ortiz vol que el nou Vilafranca que neix recuperi l’essència de club comarcal. Es marca els objectius d’incrementar la massa social, potenciar i millorar les relacions amb les entitats de la ciutat, teixir noves complicitats amb la Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca, modernitzar l’himne, preparar els actes del 120 aniversari, apostar per un nou marxandatge o tenir major vinculació amb els socis i aficionats a través de les oportunutitats que ofereixen les xarxes socials.

També et pot interessar

Comentaris