El torneig de l’Enxaneta s’omple d’emotivitat amb el comiat del president del CP Sant Ramon, Pere Catasús

12/06/2023 - 14:24h

També plega el coordinador del club, Carles Martínez

La 41ena edició fel torneig de l’Enxaneta d’hoquei base que organitza el Club Patí Sant Ramon de Vilafranca va tornar a omplir d’activitat la poliesportiva vilafranquina durant el cap de setmana. Fins a 54 partits d’hoquei base es van disputar en dues jornades de dissabte i de diumenge que van convertir Vilafranca en la capital catalana de les quatre rodes.

Enguany, l’Enxaneta, però, també ha tingut un vessant emotiu. El president del CP Sant Ramon, Pere Catasús i el coordinador de l’entitat, Carles Martínez, deixen els seus respectius càrrecs. Jugadors, entrenadors i tècnics van rendir un sentit homenatge als dos responsables de l’entitat que marxen en un bon moment institucional. La regidora d’Esports de l’ajuntament de Vilafranca, Anna Doblas, també es va afegir el reconeixement en nom del consistori.

A nivell esportiu, l’Enxaneta va tenir, a part dels duels de les diferents categories, un amistós entre el primer equip del CP Sant Ramon (Primera Catalana) i un “All Stars” de jugadors comarcals entre els que hi havia, entre d’altres, un exPatí Vilafranca com Xavi Aragonès. La victòria se la va endur el combinat “All Stars” per un clar 4-8.

A la jornada de dissabte, es va viure un altre moment de màxima intensitat amb l’exhibició de les patinadores del Club Patinatge Girona, actuals campiones d’Europa de grups de xou grans, títol que van aconseguir el passat maig a la localitat portuguesa de Paredes. També van intervenir els Falcons de Vilafranca i diverses representants de la secció de patinatge del mateix CP Sant Ramon. Tot aquest seguit d’actes formaven part de la cerimònia de presentació de l’Enxaneta 2023.

També et pot interessar

Comentaris