Quim Tomàs rep l’homenatge del Club d’Esports Vendrell que bateja el pavelló amb el seu nom

11/06/2023 - 19:38h

Jornada de màxima emotivitat després de 50 anys a l’entitat

El Club d’Esports Vendrell va viure una intensa jornada de dissabte amb l’homenatge a Quim Tomàs després dels seus 50 anys de dedicació a l’entitat. La diada va començar amb un partit de veterans del CE Vendrell i va continuar després amb el duel entre el primer equip del club (OK Plata) i la selecció catalana amb destacats jugadors de l’OK Lliga, sobretot del Noia, Calafell (3-6).

Posteriorment va arribar el moment dels reconeixements institucionals per part de l’ajuntament, que va estar representat per l’alcalde en funcions, Kenneth Martínez, la federació i el mateix club vendrellenc. La part més emotiva de la vetllada es va produir quan es va descobrir la placa que dona el nom de Quim Tomàs al pavelló del Club d’Esports Vendrell. Aquest era el secret més ben guardat al Vendrell en aquest últim mes i va suposar el punt de màxima intensitat de l’homenatge. Els diables es van encarregar de donar el toc de color i de tradició a la festa.

La vetllada va acabar amb un sopar festiu amb assistència de més de 250 persones que van voler estar al costat de Quim Tomàs.

CE Vendrell-Catalunya 3-6

Pel que fa al partit entre el Vendrell i la selecció catalana, el combinat català va ser superior i amb les dianes de Jepi Selva (2), Toni Salvadó, Jordi Ferrer, Sergio Miras i Martí Gabarró va sentenciar amb el 3-6 definitiu

CE Vendrell: David Toda, Jon Borrego (1), Cels Portela, Aldo Mejía, Lluís Ferrer (1), Biel Salvadó, Marc Cañellas, A.Gimeno, Iker Casado, Ricard Pintado, Eloi Albesa (1), F.Miravent (ps)

Catalunya: Gerard Camps, Martí Gabarró (1), Jan Escala, A.Marimon, Jordi Ferrer (1), Xavi Costa, Sergio Miras (1), Toni Salvadó (1), Jepi Selva (2), Xus Fernández (ps)

També et pot interessar

Comentaris