Més de 60 elaboradors a la Mostra de la Cervesa Artesana de Mediona

08/06/2023 - 16:00h

La fira tindrà lloc aquest dissabte i es complementarà amb parades de menjar, la Fira d’Art i Artesania i diverses actuacions musicals

Mediona celebra aquest dissabte una de les activitats més destacades del seu calendari anual: la Mostra de la Cervesa Artesana. Amb disset edicions al sarró, aquesta fira s’ha convertit en tot un referent per als amants de la ‘rossa’, sobretot per a aquells que gaudeixen de les elaboracions més artesanals.

Organitzada per l’Ajuntament de Mediona i pels productors de cervesa medionencs, Ales Agullons, la mostra d’enguany acollirà 65 elaboradors de cervesa artesana i ‘homebrewers’ –és el nom que reben els que elaboren cervesa a casa–, tant de l’àmbit nacional com internacional.

La fira començarà a les 11 del matí, i s’ubicarà al camp de futbol de la zona esportiva de Sant Joan de Mediona. A més dels elaboradors, també hi haurà parades de menjar per maridar cada una de les referències.

La Mostra de la Cervesa Artesana oferirà diverses activitats paral·leles, com la Fira d’Art i Artesania, que ocuparà els carrers adjacents a la zona esportiva, o les actuacions musicals, enguany amb un gran protagonisme d’artistes del Penedès.

Així, per exemple, hi haurà diverses actuacions dels alumnes de l’EMAP, l’Escola de Música de l’Alt Penedès. També s’ha programat un concert de Natxo Tarrés & The Wireless (a 2/4 de 7 de la tarda) i de la Little Martha band (a 2/4 d’11 de la nit). Tota la programació es pot consultar al web de l’Ajuntament
de Mediona.

També et pot interessar

Comentaris