Els Nens del Vendrell completen el primer quatre de vuit de la temporada

Foto: Nens del Vendrell
07/06/2023 - 23:06h

El van acompanyar amb la primera torre de set i el segon 7d7 en la millor actuació d’una colla que demostra un estat de forma molt prometedor

Els Nens del Vendrell han iniciat una temporada que promet. Els assajos s’han engegat amb moltes ganes i amb molta presència de camises i el resultat ha estat l’actuació d’aquest passat diumenge amb motiu del 97è aniversari de la colla, tota una declaració d’intencions. El plantejament de la diada era molt ambiciosa i amb el primer castell ja es va poder veure que els de Jordi Risa volien fer una diada de màxims superant totes les expectatives.

Un 4d8, el primer de la temporada, va ser l’inici dels vermells. Una construcció que es va mostrar molt solvent i que es va descarregar amb suficiència. Un castell que es descarrega a principis de juny quan a la temporada passada això no va arribar fins al Concurs de Tarragona. Hauríem de remuntar-nos al 2018 per trobar un 4d8 completat tan matiner o al 2015 quan llavors la colla el va descarregar també per la diada d’aniversari però al mes de l’abril. La segona fita va arribar a la segona ronda descarregant la primera torre de set de la temporada, castell que el 2022 no es va poder completar. Era l’espina clavada que amb alguns nervis es va poder descarregar.

En tercera ronda va ser el torn del segon 7d7 de la temporada (el primer va ser a la Diada Pau Casals), un castell que serveix a la colla per anar rodant moltes camises. Un vano de 5 va servir per tancar una actuació que fa preveure una temporada carregada d’emocions per la colla vendrellenca que ja està treballant el 3d8 (en assaig ja s’han col·locat dosos) que podria arribar per festa major tot i que si tot va bé no es descarta per Calafell. L’altre castell que s’haurà de treballar més, però que ja entra dins de la cartera dels vendrellencs seria la torre de 8 amb folre. La colla va acabar amb un dinar de germanor al local social amb la celebració del tradicional concurs d’apilar caixes. Diumenge actuaran a la diada dels Capgrossos.

També et pot interessar

Comentaris