La patinadora Ivet Ashurst obligada a renunciar a la Copa del Món que se celebra a Argentina

06/06/2023 - 15:45h

La falta de recursos econòmics n’és la causa fonamental

La patinadora penedesenca del CPA Parets, Ivet Ashurst, no podrà participar aquest cap de setmana a la Copa del Món de patinatge artistic roman que se celebra a la ciutat Argentina de San Juan. Ashurst ha hagut de renunciar a viatjar fins el país sudamericà a causa del poc suport econòmic que rep que, gairebé sempre, l’obliga a cobrir personalment les despeses dels desplaçaments. Aquesta vegada no ha pogut fer front al cost de viatjar fins l’Argentina i ha hagut de dir que no a la Copa del Món.

La penedesenca va aconseguir el passaport per la Copa del Món després d’obtenir un brillant sisè lloc a les semifinals de la competició que es van disputar entre el 24 i el 29 de maig a la ciutat italiana de Trieste. Davant la impossibilitat d’anar a Argentina, ara Ashurst se centrarà en preparar el campionat nacional que se celebrarà a Parets del Vallès a finals de juliol.

La famíla de la patinadora denuncia que “a mesura que passa el temps, el patinatge s’està convertint en un esport només accessible per aquells amb elevats recursos. La desigualtat financera impedeix lluir a molts talents”.

També et pot interessar

Comentaris