Els Xicots no afluixen amb els castells de set i mig

05/06/2023 - 09:12h

Els Bous de la Bisbal estrenen els primer castell de set i descarreguen el quatre a la diada del seu apadrinament

Aquest dissabte a la tarda els Xicots van participar a la Diada de l’apadrinament a La Bisbal del Penedès, on van tornar a fer passejar les estructures de 7 i mig. Van actuar acompanyats pels Nois de la Torre, i pels amfitrions, els Bous de la Bisbal.

Després del pilar de 4 de salutació, els Xicots van donar el tret de sortida a les seves rondes de castells, en segona posició, i van començar per l’estructura de 7 i mig que tenen més consolidada enguany, el 5d7. Era el tercer de la temporada, que tot i algun desajust de mides es va poder completar amb total solvència.

En segona ronda van encarar el segon 4d7 amb l’agulla de la temporada. L’estructura del quatre es va completar amb força rapidesa, i el pilar de cinc central va quedar sol amb fermesa, i es va completar amb gran seguretat.

Per finalitzar les rondes de castells, van fer el cinquè 4d7 del curs, que es va portant a plaça pensant cada cop més en pujar-lo un pis més, en funció de com vagin avançant els propers assajos. A l’assaig del darrer divendres ja es va fer el 4d7 net sencer, i en diverses ocasions s’ha fet fins acotxador, i ja s’han posat quints sencers amb pinya.

Els Bous de la Bisbal van aconseguir fer el primer castell de set de la temporada, el 4d7, que van acompanyar del 3d6 amb l’agulla, i la td6 carregada. Els Nois de la Torre van fer una completa actuació de 6 pisos.

El pròxim compromís dels Xicots és aquest proper diumenge dia 11 de juny, a Olesa de Montserrat, on actuaran amb els Castellers d’Esparraguera.

Segueixen els assajos generals els dimecres a les 21h. i els divendres a partir de les 22h. a Cal Noi Noi, on la colla convida i anima a tothom a apropar-se i donar un cop de mà.

El diumenge 4 de juny, la colla, juntament amb el Club esportiu Penedès, va organitzar l’11à curs d’orientació Lluís Barrera, cursa que homenatge a la figura de Lluís Barrera, excap de colla dels Xicots, vinculat a entitats com el GEP o el mateix Esportiu Penedès, i que va perdre la vida en un accident l’any 2010. Es van dur a terme les curses llarga i familiar, i durant el matí hi van haver també jocs infantils, acabant l’acte amb un vermut popular.

També et pot interessar

Comentaris