El pavelló de l’Ateneu de Sant Sadurní serà la seu del campionat d’Europa de seleccions

31/05/2023 - 15:55h

Es disputarà entre el 17 i el 22 de juliol

El pavelló olímpic de l’Ateneu de Sant Sadurní d’Anoia ha estat escollit com a seu del campionat d’Europa absolut de seleccions que es disputarà entre el 17 i el 22 de juliol. La notícia s’ha confirmat oficialment aquest migdia després de diverses setmanes d’espera. Sant Sadurní d’Anoia es convertirà, doncs, en la capital continental de l’hoquei patins durant aquesta setmana de juliol.

El campionat el jugaran les 8 millors seleccions europees, però, de moment, el cartell complet encara no està definit. Espanya, Portugal, Itàlia i França hi seran i, en conseqüencia, els millors jugadors europeus estaran a la cita sadurninenca. Quan es coneguin els participants es procedirà el sorteig de grups (2 de 4 equips). Es jugarà la primera fase, les semifinals i la final.4

L’Ateneu de Sant Sadurní ja va acollir el setembre de l’any passat el campionat d’Europa sub-17 que va acabar guanyant Espanya després de superar Portugal en un intensa final (7-6). Les graderies del pavelló sadurninenc es van omplir en la major part dels duels d’aquell campionat.

També et pot interessar

Comentaris