El Vòlei Monjos queda tercer a les fases d’ascens i no pot pujar a Primera Divisió estatal

30/05/2023 - 21:48h

Queda a la reserva per si hi ha renúncies a la categoria

El Vòlei Monjos es va quedar a un pas d’aconseguir el gran objectiu del’ascens a Primera Divisió estatal. L’equip penedesenc va quedar tercer a les fases d’ascens disputades a Murcia i la seva única opció passa ara per una renúncia durant d’estiu d’aguna de les esquadres de la categoria.

Els Monjos va ratllar a molt bon nivell durant la competició. Els dos primers partits de la primera fase els va resoldre amb facilitat davant Ciutadella (3-0) i Levante Campello (3-0). Enfront els amfitrions del Juventud Murcia s’hi jugava ser primer de grup i evitar el CV Hospitalet a les semifinals. Els mongencs no van poder superar els murcians (1-3) i, per tant, van encarar unes semifinals complicades davant el CV Hospitalet.

El darrer precedent davant l’Hospitalet era molt bo (3-2 a la final del campionat de Catalunya), però aquesta vegada, les tornes van canviar. El partit va ser una batalla molt igualada entre dues formacions d’un nivell molt semblant i una petita final anticipada de les fases. L’Hospitalet va dominar el primer set (25-22), però el CV Monjos va capgirar el marcador fins l’1-2 (21-25 i 23-25). La final i l’ascens s’acostaven, però en el quart parcial, els riberencs van empatar (25-22) i tot va quedar pendent del darrer set. En el parcial, el CV Hospitalet, fisicament més fresc després d’haver competit en un grup inicial amb només tres equips, va acabar imposant la seva llei (15-10).

Va ser un cop moral pels penedesencs que, malgrat tot, encara van tenir forces per noquejar sense problemes el CV València en el duel pel tercer i quart llocs. L’Hospitalet va ser el campió final i ja és nou equip de Primera Estatal. El CV Monjos va signar un brillant tercer lloc que completa una magnífica temporada.

També et pot interessar

Comentaris