Penedès Coworking canvia d’imatge i reforça els serveis per als usuaris

30/05/2023 - 10:00h

L’espai ubicat a Sant Pere Molanta disposa de més de 500 metres quadrats d’instaŀlacions i espais privats i comunitaris

Més de 100 llocs de treball, sis sales de reunions i 500 metres quadrats d’instaŀlacions. Aquesta és només una breu carta de presentació del que pot oferir Penedès Coworking, el centre de cotreball ubicat a Sant Pere Molanta (Olèrdola) que ja compta gairebé dos anys de trajectòria.

Després d’haver-se consolidat com un emplaçament de referència, les instaŀlacions de coworking estrenen ara nova imatge per continuar fidelitzant clients. Situat a l’avinguda Vilafranca, 11 B, del polígon de Sant Pere Molanta, Penedès Coworking és l’espai de cotreball més gran del territori.

Destaca per la seva bona accessibilitat i la facilitat d’estacionament, i a més de disposar d’un ampli espai de treball compartit, també disposa d’espais per als emprenedors o empreses que vulguin sales independents.

Els espais compartits són un altre dels punts forts de Penedès Coworking. El centre disposa d’una sala d’espera de 50 metres quadrats. Per als inquilins de les instaŀlacions, hi ha una zona de lounge, amb sofàs i taules per relaxar-se, així com l’office, que incorpora nevera, múltiples microones i taules per menjar.

Les oficines de l’espai de cotreball Penedès Coworking estan obertes de les 8 del matí a les 8 del vespre, i tenen diverses tarifes d’ús. A més hi ha possibilitat de fer networking.

Durant unes setmanes, els clients que vulguin provar l’espai ho podran fer gratuïtament durant tres mesos. Es pot consultar tota la informació del centre web penedescoworking.com, o al telèfon 611.552 348.

També et pot interessar

Comentaris