Lluís Ferrer i Xavier Ferrer deixen la presidència i la banqueta del Club d’Esports Vendrell

29/05/2023 - 17:26h

Els dos s’aparten per acabar amb les tensions de les últimes setmanes

Terratrèmol a la secció d’hoquei patins del Club d’Esports Vendrell. Diverses tensions generades durant les darreres setmanes han acabat amb la dràstica decisió del president de la secció, Lluís Ferrer Puig, de deixar el càrrec. A més, l’entrenador de l’equip, Xavi Ferrer, també ha decidit plegar. Ferrer havia estat renovat fa poc més d’un mes.

LLuís Ferrer es mantindrà al capdavant de la secció fins a finals de mes de juny, tot esperant que en aquest periode es trobi un substitut. Lluís Ferrer i Xavi Ferrer consideren que, amb les seves respectives marxes, la calma tornarà al club. Un cop confirmades aquestes dues absències, des de l’entitat s’està treballant per a cobrir-les amb la màxima urgència possible. A nivell de banqueta sona el nom de Jordi Esteva, actual segon entrenador del CE Noia.

En el capítol de jugadors, aquesta setmana s’ha confirmat el fitxatge de l’exjugador del Patí Vilafranca, Manu Necchi. L’argentí semblava que podia abandonar la pràctica activa de l’hoquei patins, però ha decidit acceptar l’oferta vendrellenca. S’afegeix a l’altre ex Patí Vilafranca que ja havia donat el sí als del Baix Penedès, Gabri Villares. Villares va fitxar per la trucada de Xavi Ferrer, però, malgrat el canvi de tècnic, seguirà al club.

També et pot interessar

Comentaris