Cal Figarot acull aquest dissabte l’homenatge al timbaler Guillem Noya

25/05/2023 - 18:24h

Les actuacions dels grups convidats s’alternaran amb la lectura de textos en memòria seva

Grallers de Vilafranca – Colla de Mar ha organitzat un acte de record i homenatge a qui va ser el seu timbaler des dels inicis, Guillem Noya, que va morir al juny farà dos anys.

La cita és el 27 de maig a les 7 de la tarda a Cal Figarot, però abans de l’inici de l’acte es durà a terme una actuació dels Castellers de Vilafranca i dels Falcons de Vilafranca. A més, també hi participaran grups de grallers arribats de diferents punts de Catalunya, Euskadi, Navarra i el País Valencià. L’acte, que és obert a tothom, tindrà la participació de persones vinculades a entitats i àmbits amb qui Guillem Noya va tenir relació: globus, pintura, feina, estudis, amics…

Durant la vetllada, que estarà conduïda per l’actor vilafranquí Toni Regueiro, els diferents grups interpretaran peces escollides, algunes de les quals amb especial significat per a la Colla de Mar, i d’altres que seran una estrena perquè han estat compostes expressament per a l’ocasió.
Les actuacions es combinaran amb la lectura de textos dedicats a la memòria de Guillem Noya, escrits per persones de diferents àmbits i amb qui el timbaler va tenir alguna relació.
L’acte culminarà amb un toc de castell conjunt.

També et pot interessar

Comentaris