L’onzena edició de la tradicional cursa d’orientació Lluís Barrera ja escalfa motors

25/05/2023 - 17:57h

Es disputa el proper 4 de juny amb sortida a Cal Noi-Noi de Vilafranca

La cursa d’orientació Lluís Barrera arriba enguany a la seva 11a edició. La ja tradicional cita se celebrarà el 4 de juny amb sortida a Cal Noi-Noi, seu dels Xicots de Vilafranca. Els particiants podran inscriure’s en dues modalitats diferents, la cursa llarga i la cursa infantil/familiar.

Les targetes de la cursa llarga es donaran a partir de les 08:30 i la sortida real s’efectuarà a les 09:30. Respecte a la cursa infantil/familiar, les targetes es donaran a partir de les 09:30 i la sortida serà a les 10:00h.

Hi haurà jocs infantils a partir de les 10 de matí i fins al lliurament dels premis que serà a les 13h. A continuació, com és tradició també, un vermut popular saludable. Els participants tindran servei de guarda-roba a Cal Noi-Noi, i dutxes a l’Escola Estalella i Graells. Les inscripcions es poden fer telemàticament al blog de la cursa, o el mateix dia de la cursa, una hora abans de l’inici.

Respecte a les guanyadores del concurs de cartells d’aquesta onzena edició, han estat en categoria A (ESO): Ainhoa Carrasco i Emma Pérez de l’Institut dels Monjos. Pel que fa a la categoria B (Primària), les guanyadores han estat Nora Pérez de l’escola Sant Josep de Sant Sadurní, i Julieta Fornabai de l’escola Pau Boada

També et pot interessar

Comentaris