La 35ena edició del Trofeu Penedès de natació tindrà aquest any participació internacional

24/05/2023 - 12:10h

Se celebra dissabte al complex aquàtic de Vilafranca

El complex aquàtic de Vilafranca és l’escenari aquest dissabte de la 35ena edició del trofeu Penedès de natació que reunirà 380 nedadors de totes les categories d’edat de 8 clubs diferents. Serà la primera vegada que el trofeu, organitzat pel Club Natació Vilafranca, tingui caràcter internacional gràcies a la presència de la formació alemanya del Schwimmteam TV Buhl.

El municipi alemany de Buhl està agermanat amb Vilafranca del Penedès i des de l’organització s’ha volgut que l’equip de natació prengui part al trofeu. L’any passat, el mateix CN Vilafranca va participar en un torneig a Buhl i ara els alemanys tornaran la visita.

La resta de participants seran CN Sant Sadurní, CN Vilafranca, CN Sant Andreu, CN Piera 2012, CN Igualada i CN Sitges. Destaca la presència del potent CN Sant Andreu que vindrà a Vilafranca amb la jove promesa penedesenca, Pol Ferret. Hi haurà doble sessió competitiva de matí i tarda. Estan previstes proves de totes les categories d’edat, incloent l’absoluta.

Durant la presentació de la cita, el president del Club Natació Vilafranca, Miquel Carranza, es va mostrar molt satisfet de l’elevat nivell competitiu del trofeu d’aquest any i del fet que, a més, tingui caràcter internacional per primera vegada en les seves 35 edicions. Carranza va voler destacar també la presència del CN Sant Andreu, un dels més potents del panorama català i estatal. El CN Vilafranca té un conveni de col.laboració amb l’entitat barcelonina que permet que nedadors comarcals entrenin a Barcelona.

També et pot interessar

Comentaris