Torna Cantània a l’Auditori Municipal de Vilafranca

23/05/2023 - 16:38h

Arriba a la 32a edició aquest esdeveniment musical memorial Josep Anton Casas

Els propers dies 30, 31 de maig i 1 de juny, tindrà lloc a l’Auditori Municipal Maria Rosa Juncosa de Vilafranca la 32a edició de la Cantània-Memorial Josep Anton Casas de Música a l’Escola. Un any més, el mes de maig és a Vilafranca el mes de la Cantània, un esdeveniment musical i pedagògic que aplega totes les escoles de la Vila i algunes de la comarca en el seu final d’etapa de primària.

Aquest concert és la culminació d’una feina feta amb molta intensitat per molta gent, especialment, els nens i nenes, el professorat, els claustres de les escoles i les famílies que durant tot el curs han estat treballant per poder dur a terme aquest concert, un gran espectacle musical i coreogràfic, tant per als mateixos alumnes com pe a les famílies i amics, ja que és una de les activitats musicals més estimulants per donar entrada a l’estiu.

En aquest projecte tan complex hi participen moltes persones i institucions i, en aquets cas,  a banda del Servei de Cultura de l’Ajuntament, també l’Auditori de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Durant aquests  3 dies, més de 600  alumnes cantaran sobre l’escenari de l’Auditori interpretant la cantata que porta per títol “Les portes del món” amb la composició musical de Raquel Garcia-Tomàs i els textos de Bernat Castany Pardo.

En aquests moments queden poques entrades per assistir a la Cantània 2023 que tindrà lloc a les 17.30h cadascun dels dies de representació. Tanmateix el mateix dia de cada concert es podran adquirir al preu de 6€ una hora abans de cada concert a les taquilles de l’Auditori.

També et pot interessar

Comentaris