El millor jazz i veus, aquest dissabte al festival solidari Musicveu

23/05/2023 - 11:34h

La Fredi’s Jazz Band ofereix un concert al costat d’algunes de les millors veus del moment

En aquesta novena edició el Festival Solidari Musicveu, que organitza la fundació Pinnae, fa un pas més enllà i organitza per aquest dissabte 27 de maig, a partir de les 20h, un concert amb la Fredi’s Jazz Band i tot seguit un “Sopar Solidari Tres Estrelles” per recaptar fons contra el càncer infantil.

Els jardins del nou Hotel Boutique Font de la Canya by Cal Blay, a Avinyonet del Penedès, seran l’escenari on la Fredi’s Jazz Band, una formació instrumental integrada per 25 músics i acompanyats per cinc solistes vocals d’altíssim nivell(Gemma Abrié, Mirian Barahona, Laia Porta, Susana Sheiman, Laura Simó sota la direcció del reconegut músic Enric Alegre) amenitzaran la vesprada abans del sopar.

En acabar el concert, qui hagi fet la reserva assistirà al sopar de gala que l’elaboraran tres cuiners catalans d’alt nivell: Jeroni Castell (Restaurant les Moles de Ulldecona, Tarragona), Carles Gaig (Restaurant Gaig Barcelona) i Christian Escribà (Escribà Pastissers també de Barcelona) junt amb el xef de l’hotel Fèlix Aranda . Tots els plats, escollits per a l’ocasió, es maridaran amb els vins i escumosos de dos cellers de referència del Penedès: Llopart i Rovellats.

Durant el sopar hi haurà també l’actuació d’un trio musical, i al final els assistents es podran relaxar en el magnífic ‘chill-out’ dels jardins, amb una sessió de DJ. Tots els beneficis del sopar es destinaran a la Fundació Amics Joan Petit nens amb càncer, per a la investigació contra el càncer infantil dels hospitals Sant Joan de Déu i Vall d’Hebron de Barcelona.

Com s’hi pot participar?

Per assistir tant al sopar com al concert s’hauran de reservar els tiquets d’accés que es poden adquirir presencialment a taquilla del Fòrum Berger Balaguer en horari de dijous a diumenge, de 18 a 20 h, diumenges i festius, de 12 a 14 h, així com al web www.musicveu.cat  El concert té un preu de 15 € i l’entrada per al concert més el sopar, 150 €.

Per a les persones que no puguin assistir-hi però, que vulguin col·laborar amb algun donatiu, es podrà fer a través d’un Bizum al codi 06549 o per transferència bancària al número de compte ES12 2100 5000 5002 0032 2668.

També et pot interessar

Comentaris