El futur del FC Vilafranca a Tercera Federació encara està pendent de diverses reunions

17/05/2023 - 19:12h

La comissió delegada de la RFEF no es reunirà fins el 26 de juny

La continuïtat del FC Vilafranca a Tercera Federació semblava plenament confirmada a principis de setmana quan es va conèixer la salvació del Cerdanyola i del Lleida Esportiu a Segona Federació i, per tant, no hi hauria descensos compensats que afectessin el degà. L’acord per ampliar la Tercera a 18 equips la propera temporada que havien acordat els presidents territorials de la RFEP, és un fet i també que estava previst que se salvarien del descens Vilassar de Mar i FC Vilafranca.

Amb tot, en els últims dies han circulat algunes informacions que assenyalen que, enlloc d’evitar el descens dels pitjors classificats de Tercera, l’ampliació premiaria els millors de Primera Catalana que no haguessin aconseguit l’ascens. Malgrat aquestes informacions, des de la FCF continuen assegurant que l’ampliació beneficiarà Vilassar i Vilafranca i no pas els equips de Primera Catalana.

De totes maneres, l’aprovació definitiva de la reestructuració no s’ha fet i els escenaris, per tant, no estan tancats. La comissió delegada de la RFEP, organisme que ha de donar el definitiu vist-i-plau, no es reunirà fins el 26 de juny. Aquell dia es decidirà què s’ha de fer i com. Es tracta d’una data molt llunyana que deixa els equips que estan pendents de la decisió en estat d’espera i sense poder planificar la propera temporada 23/24. Una situació perversa i, en certa manera, incomprensible.

Aquest dissabte hi ha prevista una reunió a la seu de la FCF amb el president de la RFEP, Luis Rubiales, per parlar d’aquesta qüestió. Els clubs implicats hi seran i tractaran de treure un compromís o treure l’entrellat de tot plegat.

També et pot interessar

Comentaris