El curtmetratge ´Alegre i Olé´ guanyador del Frame Film Festival a l´Arboç

17/05/2023 - 16:22h

El passat cap de setmana es van projectar 20 curts en quatre sessions al cinema El Centre

Ara fa uns dies es va celebrar a l’Arboç la segona edició del Festival de Curtmetratges Frame Film Festival. Després de la bona acceptació de l’any passat, el públic assistent va poder tornar a gaudir dels millors curts produïts a l’estat i votar el que més els va agradar. El festival va oferir 4 sessions al Cinema El Centre, dues divendres i dues el dissabte i en blocs de 5 curts.

Després de les projeccions, el públic va escollir, mitjançant el vot popular, el millor curtmetratge, que en aquesta ocasió ha estat “‘Alegre i Olé'”, dirigit per Clara Santaolaya, i que passarà a formar part de la selecció dels premis finals Talent Frame i anirà a la Gala final que se celebrarà a finals d’any amb els nou seleccionats.

“Alegre i Olé” posa el focus en el tema de la salut mental a través de la història de Lena i Carmen. És la història de dues generacions que intenten superar un esdeveniment traumàtic a les seves vides, dues ànimes ferides que troben refugi, enteniment i esperança l’una a l’altra. Les protagonistes són les actrius Mireia Oriol i Luisa Gavasa.


El Frame Film Festival és un festival de curtmetratges itinerant que busca apropar aquest gènere al gran públic, i que enguany compta amb la participació de 13 municipis de les terres tarragonines. Durant les 4 sessions s’han presentat una vintena dels millors curtmetratges del circuit estatal produïts durant els anys 2022 i 2023, donant l’oportunitat al públic de veure i votar les últimes novetats, grans obres i bones històries que es conten en format de curtmetratge.

El públic assistent, mentre votava, va gaudir d’un vermut Izaguirre, patrocinador del festival, i també es van sortejar diversos premis entre els presents.

El Frame Fil Festival ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de l’Arboç i de l’Elenc Artístic Arbocenc.

En aquest enllaç podeu veure un reportatge del Frame Film Festival a l’Arboç: https://www.youtube.com/watch?v=4o0BuPKSRX8

També et pot interessar

Comentaris