L’entrenador Marc Bartra anuncia el seu adeu a les banquetes dels equips amateurs

12/05/2023 - 19:45h

Acumula gairebé dues dècades consecutives entrenant

Un dels entrenadors més longeus del futbol penedesenc, Marc Bartra, posarà quan s’acabi la temporada el punt i final a la seva llarga trajectòria a les banquetes d’equips amateurs de l’Alt i el Baix Penedès.
Després de dues dècades i vuit clubs diferents, el de Sant Jaume dels Domenys ha decidit donar un pas al costat. L’augment del seu compromís amb l’estructura de treball de l’Escola de Futbol Marca Bartra és un dels motius que l’allunyaran de les banquetes la propera campanya competitiva.

Bartra tenia una oferta del Moja (Segona Catalana) per substituir Manel Rodríguez, però, malgrat un primer acostament positiu, finalment va decidir refusar-la. “Vàrem estar parlant amb el Moja i, en principi, vaig dir que sí a la seva proposta, però el cert és que combinar la feina d’un amateur amb la de l’escola de futbol, que està en constant fase de creixement, és bastant inviable a hores d’ara”.

El tècnic confessa que “el futbol amateur ha canviat molt des de que vaig començar a entrenar. Ha passat el temps i crec que ja ha arribat el moment de deixar-ho estar”. Sobre el futur, més enllà de l’escola de futbol, explica que “no es pot dir mai i el temps dirà, però crec que serà molt difícil que torni a les banquetes amateurs. Es una etapa que dono per acabada”

Espirall, Moja, Riudebitlles, Sant Pere Molanta, Llorenç, La Granada, Sant Jaume dels Domenys i La Múnia hauran estat els vuit clubs pels quals haurà desfilat el penedesenc en les seves dues décades d’entrenador. Una referència dins i fora dels terrenys de joc que ara se centrarà en l’escola de futbol.

També et pot interessar

Comentaris