El Fraga de les germanes Flix i Anna Ferrer elimina de la Copa de la Reina l’actual campió, el Manlleu (4-0)

11/05/2023 - 19:05h

El conjunt aragonès dona la primera sorpresa de la competició

Primera sorpresa de la Copa de la Reina 2023 de Calafell i, a més, amb protagonisme penedesenc. El CP Fraga, equip aragonès on juguen les germanes de Pacs del Penedès, Regina i Vinyet Flix i la portera del Vendrell, Anna Ferrer, ha derrotat amb contundència el Manlleu (4-0) en el primer duel de quarts de final de la competició. El Fraga ha estat molt superior al Manlleu, que havia estat el campió de Copa en les dues darreres edicions de 2021 i 2022.

En el minut 4, Anna Arxé ha situat l’1-0 i abans del descans, Vinyet Flix ha errat una directa que hauria pogut significar el 2-0. El Fraga, però, ha acabat sentenciant a la represa amb tres noves dianes d’Adriana Gutiérrez, Aina Arxé i Joana Xicota. Amb 3-0, a més, la vendrellenca Anna Ferrer ha aturat una directa a Joana Comas que hauria pogut significar un canvi de signe en el partit.

Festival doncs del Fraga que avança a les semifinals de dissabte. Les aragoneses s’enfrontaran al guanyador del duel entre el Palau de Plegamans i el Deportivo Liceo. La cita serà a dos quarts de 12 del migdia. Una nova oportunitat de veure a les Flix i a Ferrer.

També et pot interessar

Comentaris