Dani Nel·lo tanca dissabte el XXIVè Cicle Cava Jazz de Guardiola de Font-rubí

11/05/2023 - 12:00h

El conegut saxofonista presenta noves composicions i un nou projecte musical

Dissabte arriba el sisè i darrer concert del XXIVè Cicle Cava Jazz de Guardiola de Font-rubí, que un any més ha organitzat la Comissió de Festes de Font-rubí amb el patrocini de l’Ajuntament. Ho farà amb l’actuació, a partir de les 23 hores a la sala d’actes del Centre Recreatiu ‘La Cooperativa’, de Dani Nel·lo + Organ Trio.

Sonoritat potent

Des de finals dels anys cinquanta, saxofonistes de rhythm & blues i de jazz es van associar amb organistes per cuinar un nou so, i van aconseguir una sonoritat molt potent amb pocs elements. Aquestes formacions van proliferar i van omplir clubs i sales de ball d’arreu. Inspirant-se en elles, Dani Nel·lo ha estat treballant en un nou projecte amb noves composicions i una formació amb Gerard Nieto a l’orgue, Martín Burguez a la guitarra i Ramón Ángel Rey a la bateria.

A més de presentar les noves composicions, als concerts també sonarà una selecció dels seus temes més representatius, ‘traduïts’ a aquest nou so.

Per a aquest últim concert es pot adquirir el pack menú gastronòmic + entrada per al concert al preu de 35 euros. Cal fer la reserva al telèfon 93 897 92 12. L’entrada per al concert sol val dotze euros, l’entrada jove sis euros i els menors de catorze anys tenen l’accés al concert gratuït. En aquesta darrera sessió hi coŀlaboren les Caves U més U i la Fleca Òscar Marquès.

També et pot interessar

Comentaris