Els Dansaires del Penedès del Vendrell promocionen la sardana amb el tema ‘Coti x coti’

Una de les imatges que es poden veure al vídeo. (Foto: Dansaires del Penedès)
11/05/2023 - 11:00h

La colla sardanista ha fet un vídeo amb imatges d’actuacions emblemàtiques i música del tema exitós del grup The Tyets

Els Dansaires del Penedès, la colla sardanista vendrellenca fundada l’any 1946 –la segona més antiga de totes les entitats encara en actiu– ha penjat a les xarxes socials un vídeo promocional en què aprofita el ressò de l’èxit musical ‘Coti x coti’, el tema del grup mataroní The Tyets, que té sons sardanístics i triomfa entre el jovent.

El vídeo, penjat a les xarxes socials i que també es pot veure al final d’aquest post, l’ha fet Arnau Domingo, un jove vilanoví de 17 anys amb familiars dins l’anella sardanista vendrellenca. En concret, aquest estudiant d’informàtica i amb nocions d’edició d’audiovisuals ha explicat al 3d8 que la seva mare, la germana i el cunyat ballen amb els Dansaires del Penedès. Ell mateix va començar a ballar sardanes als 4 mesos, però no forma part de la colla del Vendrell.

Domingo explica que els Dansaires del Penedès difonen la sardana a les escoles i que, per exemple, la seva mare n’ensenya a Camp Joliu de l’Arboç. “Em va demanar de fer el vídeo i per fer-lo vaig agafar imatges dels Dansaires en aplecs sardanístics i viatges i el vaig muntar amb la cançó dels The Tyets”, explica Arnau Domingo.

Al vídeo s’hi poden veure imatges fetes amb dron dels Dansaires del Penedès ballant dalt del campanar parroquial del Vendrell o a l’Arc de Berà, a Roda de Berà (Tarragonès); però també fotos de l’anella vendrellenca a Egipte, Bali, Perú, Tailàndia, Brusseŀles (Bèlgica) o Sud-àfrica.

Mira el vídeo clicant aquí.

També et pot interessar

Comentaris