Junts per Sant Sadurní vol renovar el nucli històric i aposta pel comerç

10/05/2023 - 18:20h

La candidatura liderada per Ton Amat vol convertir l’ex comercial de la vila en “un espai amable de passeig per als vianants”

Millorar l’eix comercial, crear nous espais verds i renovar i unificar el centre històric de Sant Sadurní. Aquests són alguns dels principals punts del programa amb què Junts per Sant Sadurní es presenta a les eleccions del 28 de maig.

La candidatura, encapçalada per Ton Amat, aposta per reurbanitzar els carrers de l’eix comercial de la població per convertir-los “en espais amables de passeig dels vianants”, asseguren, i millorar-ne l’atractiu comercial, des de la plaça de l’Església fins al carrer Raval, i des del carrer Montserrat fins la plaça Nova.

Per a Amat, l’execució d’aquestes obres serà la continuació de la feina feta al llarg dels quatre anys al govern, i apunta: “La rehabilitació urbanística i arquitectònica ha estat un dels eixos fonamentals de la nostra acció de govern”. Per a l’alcaldable de Junts, l’execució d’aquest projecte demostra que “ara no ens podem aturar, ja que tenim molts reptes per als propers quatre anys”.

El projecte, que es basa en el Pla Director aprovat aquest final de mandat, es preveu que es desenvolupi en tres fases. La primera vol connectar la plaça del Pont Romà amb la rambla de la Generalitat; la segona recaurà en els carrers on no s’ha actuat els últims anys; i la tercera, sobre els carrers que sí que s’han renovat.

També et pot interessar

Comentaris