Calafell ja ho té tot a punt per la celebració de la Copa de la Reina 2023 al pavelló Joan Ortoll

10/05/2023 - 19:39h

La competició s’enceta amb un duel Manlleu-Fraga

El pavelló Joan Ortoll acull des de dijous i fins diumenge la Copa de la Reina 2023 d’hoquei patins. Els 8 millors equips del panorama estatal es concentren a Calafell per dirimir qui serà el nou campió de la competició del KO. Manlleu, Fraga, Liceo, Palau de Plegamans, Gijón, Vila-sana, Bigues i Riells i Mataró lluitaran per inscriure el seu nom en un palmarès que domina el CP Voltregà (6 títols).

El programa de partits s’inicia dijous (2/4 de 6 de la tarda) amb el primer duel de quarts de final, Manlleu-Fraga. També dijous s’enfronten Palau de Plegamans i Liceo (8 del vespre). Divendres serà el torn de les eliminatòries Gijón-Mataró (2/4 de 6) i Vila-sana-Bigues i Riells (8 del vespre) que completaran els quarts. Dissabte es jugaran les dues semifinals (2/4 de 12 i 2 del migdia) i diumenge, la final (4 de la tarda).

El Manlleu és el vigent campió de la Copa i un dels favorits al triomf final. Palau de Plegamans, Gijón (recent campió de la Champions League) o Vila-sana (subcampió de la Champions) també omplen la nòmina de possibles guanyadors.

A nivell penedesenc, l’interès se centra en veure les evolucions del CP Fraga. L’equip aragonès té tres jugadores comarcals a la seva plantilla, les germanes de Pacs del Penedès, Regina i Vinyet Flix i la portera vendrellenca, Anna Ferrer. El Fraga té un partit de quarts de final d’alta exigència enfront el Manlleu i en aquedt enfrontament de quarts de final serà un bon moment per veure en quin moment està l’equip i les tres jugadores penedesenques.

Calafell ja va ser seu de la Copa del Rei el passat mes de març, que va guanyar el FC Barcelona. El municipi s’ha convertit aquesta temporada en la capital estatal de l’hoquei sobre patins. A més, durant el cap de setmana, el CP Calafell masculí també comença el play-off de quarts de final de l’OK Lliga rebent al Joan Ortoll (dissabte, 8 del vespre), la visita del Lleida.

També et pot interessar

Comentaris