Junqueras avala Pere Vernet com a cap de llista d’ERC a Sant Sadurní

09/05/2023 - 18:48h

El president d’ERC va assistir dissabte a la presentació de la candidatura que es presenta a les municipals del pròxim 28 de maig

El pati de Can Guineu va acollir dissabte al migdia la presentació de la candidatura d’ERC a Sant Sadurní.
El cap de llista de la formació, Pere Vernet, va reivindicar durant la trobada la feina feta els darrers quatre anys –els republicans van guanyar les municipals del 2019– i va explicar la voluntat del partit: “Continuar treballant des de la proximitat, amb valentia i fent partícip a tothom de les decisions que prenem, ja que és el que ens defineix”.

“Som una llista de persones que representen la diversitat del nostre municipi, persones que, com vosaltres, s’estimen Sant Sadurní i que estan disposades a deixar-s’hi la pell”, va afegir el candidat, en referència a l’equip que l’acompanya.

Per la seva banda, Marta Castellví, candidata del Jovent Republicà i número dos d’ERC, va defensar la seva proposta: “Som l’opció del jovent, la real, perquè a dia d’avui, les Joventuts d’Esquerra Republicana som l’única organització juvenil de Sant Sadurní disposada a donar la cara, a assumir les responsabilitats que calguin i a treballar pel conjunt de la ciutadania”.

A l’acte també hi va assistir Oriol Junqueras, president d’Esquerra Republicana, que va aprofitar per explicar que el projecte republicà és l’únic capaç de sumar nova gent al projecte. “Davant d’aquells del ‘no a tot’ i dels que van regalant carnets d’independentistes, nosaltres som aquells que ens arremanguem per ser cada vegada més i més forts”, va dir.

També et pot interessar

Comentaris