ERC prioritzarà el tren per evitar que continuï perjudicant la competitivitat de Vilafranca

Oriol Junqueras, de visita a la ciutat, assenyala el Partit Socialista com a responsable de la “nefasta” gestió de Rodalies

“El lamentable servei de Renfe perjudica per poder anar a treballar, per poder anar a estudiar, i al final, també perjudica la competitivitat de la nostra ciutat”. Així ha resumit el candidat d’ERC a l’alcaldia de Vilafranca, Pere Sàbat, la situació que diu que els usuaris de la R4 pateixen a diari. Sàbat ha fet una compareixença a les portes de l’estació de Vilafranca acompanyat del president d’ERC, Oriol Junqueras, per denunciar una situació que considera fruit d’una desinversió crònica “dels governs de l’Estat”. Per aquest motiu, el candidat ha manifestat que el servei de tren forma part de les reivindicacions principals per aconseguir el traspàs de Rodalies i les millores necessàries.

Per Sàbat, a Vilafranca el govern de Junts i el PSC “han girat la cara i no han donat la importància estratègica al tren durant anys”. En aquest sentit, el candidat republicà ha explicat que el tren “ha de formar part d’un dels acords de ciutat que tirarem endavant liderant el govern de Vilafranca”. Pere Sàbat creu que el problema no només serà la desinversió a l’R4 sinó que quan es posi en marxa el corredor mediterrani “tindrem una saturació amb trens de mercaderies que encara perjudicarà i saturarà més els trens de passatgers”.

En la mateixa línia s’ha expresat Oriol Junqueras, que ha assenyalat directament el Partit Socialista com a responsable “d’aquesta nefasta gestió de Rodalies”. El president d’ERC considera que “el partit socialista, cada vegada que té una responsabilitat, l’exerceix de manera pèssima”, de manera que “el millor que pot fer és complir tots els compromisos i deixar la gestió de Catalunya en mans de les institucions catalanes, perquè quan ho fa causa un gran mal a la societat i a l’economia catalana”.

Oriol Junqueras ha arribat puntualment a la cita amb els mitjans de comunicació i ha aclarit que havia vingut a Vilafranca en cotxe. Un cop finalitzada la compareixença, la comitiva republicana tenia previst agafar el tren fins a Molins de Rei.

També et pot interessar

Comentaris