Dissabte s’estrena al Vinseum el curtmetratge ‘Pizza Hawaiana’

09/05/2023 - 10:18h

El film, produït per un equip penedesenca, ha estat guardonat a diferents festivals d’arreu del món

Dissabte, a les 19h, s’estrena el curtmetratge “Pizza Hawaiana” a l’Auditori de Vinseum, dins dels actes de celebració del Dia Internacional dels Museus. Per tal de poder accedir-hi, s’han posat a la venda una entrada simbòlica a 2 euros a la web del Vinseum .

L’Associació Cosetes Boniques Produccions és una entitat vilafranquina que es dedica a les arts visuals des del 2021. La seva primera producció, el curtmetratge “Pizza Hawaiana” (rodat en català i format per un equip penedesenc) ha fet la volta al món, ha estat seleccionada a festivals d’Austràlia, Amèrica del Nord i del Sud, Europa i Àsia. Aquest últim cap de setmana d’abril va rebre un “Honorable Mention” a Atenes. Al festival Greece International Film Festival.

Ha estat premiada a festivals d’Àsia: a l’India, Utsav (Best Story); i a Amèrica del Sud: Argentina, Cine Mundo (“Mención Especial”) i a Veneçuela, Fescilmar (”Mejor Producción”) i finalista al ” IV premi de curtmetratges de ficció en català” als premis Castellitx d´Algaida (Mallorca).
I en aquests propers mesos participarà en la secció oficial de “ International Streaming Award “ de Roma i “Hispanic International Film Festival “ a Delawere (USA).

Pizzahawaianaelcurt està difonent el català pel món, i mostra una història d’amistat sense condicions, escrita i protagonitzada per Toni Regueiro (també productor executiu), qui va encarregar la direcció al reconegut realitzador penedesenc Pep Puig. Els altres actors del curt son Paco Moreno i, en una petita col·laboració, Santi Bosch.

La resta de l’equip han estat: Fina Corredor (Cap de producció), Santi Cabezas (Direcció de fotografia), June Curiel (música), l’Intrèpide Studio (Direcció d’art), Jordi Mestre (Ajudant de so), Joan Montserrat (Postproducció d’àudio), Clara Cols (Assessorament artístic),María Rodríguez (Maquillatge i vestuari), Maria Antònia Claret (Ajudant de direcció) i Toni Laguna (Script girl).

També et pot interessar

Comentaris