L’Escola de Futbol Calafell femení puja a Primera Divisió gràcies a un gol marcat al darrer minut

08/05/2023 - 15:55h

Les calafellenques van superar per la mínima el Terres de LLeida (3-2)

L’Escola de Futbol Calafell femení va viure diumenge al Juan Ríos un moment d’aquells que passa a la història de qualsevol club esportiu. L’ultim partit de la temporada EF Calafell-Terres de Lleida CFF era una final entre el primer i segon classificats del grup 1 de Segona Divisió. Les penedesenques arribaven com a líders (55 punts), però les lleidatanes només estaven dos punts per darrera i amb un partit encara pendent (53 punts).

L’EF Calafell depenia d’ell mateix per ascendir, però l’EFF Terres de Lleida també i això va acabar generant un duel especialment intens. Les locals es van avançar a la primera meitat (Claudia Labajos 20’), però el Terres de Lleida va capgirar el marcador fins l’1-2 (Alèxia Carbonell 36’ i María Bea 62’).

El triomf atorgava el liderat i l’ascens al Terres de LLeida. L’1-2 es va mantenir fins el minut 82, però a la recta final, l’EF Calafell va obrir el pot de la inspiració. En el minut 83, Elia Bayo va empatar 2-2, un resultat que evitava l’ascens automàtic de les visitants, però els hi deixava l’opció de pujar en el partit que tenen pendent. A partir d’aquí, màxima incertersa fins que en el minut 90, novament Elia Bayo, tornava a marcar i donava la victòria i l’ascens a Primera Divisió de les calafellenques. Un moment històric pel club.