Essència de Gospel actua aquest diumenge a Vilafranca

05/05/2023 - 12:00h

L’església de Sant Francesc serà l’escenari d’una nova actuació amb un espectacle ple d’energia i espiritualitat

El grup Essència de Gospel torna a Vilafranca aquest diumenge 7 de maig, a partir de les 19 h, amb un espectacle ple d’energia i espiritualitat, en aquest cas en el marc incomparable de l’església de Sant Francesc. Per aquest concert, el grup vilafranquí de gospel, comptarà amb l’acompanyament instrumental de Daniel Gonzàlez al piano, Xavi Carbó al contrabaix, David Monteagudo a la bateria i també de les cantaires del grup Clàudia Violan amb el violoncel i Carola del Campillo amb el saxo tenor. A més, també hi seran els dos solistes habituals Francesc Creixell i Samantha Triquell, tots ells sota la direcció d’Argemí Curto.

Una altra de les novetats serà que aquest concert comptarà amb la sonorització de músics, cantaires i solistes a càrrec de l’empresa Fase 3 Production. En el concert d’aquest diumenge s’ha tingut molt en compte l’especial acústica de l’església de Sant Francesc i per aquests motiu alguns dels nous temes que interpretarà el grup tenen un caire més espiritual i íntim. Tot i així, l’espectacle comptarà amb forces cançons plenes d’energia i ritme.

El preu de l’entrada és de 10€ i es pot adquirir de manera anticipada a la llibreria La Cultural del carrer Sant Joan núm. 12 o bé a la mateixa església, el dia del concert, a partir de les 18 h. El grup Essència de Gospel enceta amb aquest espectacle de diumenge un seguit de concerts que el portaran per diverses localitats penedesenques els propers mesos de juny, juliol i agost.

També et pot interessar

Comentaris