Andrea Motis actua aquest diumenge dins el festival solidari Musicveu

04/05/2023 - 11:00h

Estarà acompanyada per Josep Traver a la guitarra i Giuseppe Campisi al contrabaix, en una actuació que es farà a la Masia Torreblanca

Andrea Motis torna aquest diumenge al Festival Solidari Musicveu, que organitza la Fundació Pinnae, en un concert a la Masia Torreblanca, a Olèrdola, que començarà a les 7 de la tarda.

En aquesta ocasió ho fa acompanyada dels seus companys Josep Traver a la guitarra i Giuseppe Campisi al contrabaix, amb un repertori ben variat de cançons de jazz nord-americà d’estàndards, música brasilera, algunes composicions originals, cançó llatinoamericana i dels Països Catalans, sense oblidar, per descomptat, les seves picades d’ullet a algun tema funk, portant-ho tot a la formació íntima i acústica del seu trio de jazz.

Tot i la seva joventut, Motis ja suma tretze anys de carrera professional i nou discos. Va començar com a nena prodigi del jazz de la mà de Joan Chamorro i en els seus començaments va apostar per realitzar interpretacions pròpies de temes clàssics del jazz.

No obstant això, amb el temps ha anat explorant nous camins musicals, tot i que tenir formació en una big band li dona una perspectiva general també li permet treballar diferents sonoritats procedents de diversos llocs del jazz i generar una experiència única. Qui ho desitgi podrà fer una visita a la Masia Torreblanca abans de començar el concert i una experiència gastronòmica tot seguit en acabar l’actuació.
L’experiència gastronòmica Musictast by Cal Blay dona dret a un menú amb 4 tapes, postres i 2 copes de vi o cava, i també hi haurà una barra amb servei de begudes, snacks i tapes.

També et pot interessar

Comentaris