Junts proposa la construcció d’un nou pavelló de 5.000 espectadors a Vilafranca per a competicions de gran format

03/05/2023 - 19:44h

La futura instal.lació estaria ubicada a la zona esportiva

Junts Vilafranca ha presentat el seu programa d’esports de cara a la propera legislatura, un programa en què destaca la proposta de construir un nou pavelló poliesportiu a la ciutat amb capacitat per a 5 mil espectadors. La instal.lació estaria ubicada o bé davant del complex aquàtic o bé al costat de la Poliesportiva i permetria l’organització de grans esdeveniments competitius. També les diferents entitats de la ciutat en podrien fer us per la seva activitat habitual

El candidat a l’alcaldia, Aureli Ruiz, va explicar que “Vilafranca té un dèficit d’un equipament d’aquestes característiques, un equipament que ens podria obrir un ampli ventall de possibilitats. Seria beneficiós per les entitats i per la ciutat en el seu conjunt perquè podríem potenciar molt el turisme esportiu”.

L’objectiu del partit seria redactar el projecte en el primer tram de la nova legisltura i iniciar les obres abans del seu final. El projecte quedaria a cavall de les dues properes legislatures degut a la seva complexitat i al seu cost econòmic, xifrat en uns 5 milions d’euros pel mateix Aureli Ruiz.

Més enllà d’aquesta proposa, Junts també té en cartera diferents actuacions. Una és el tancament de les pistes exteriors del pavelló de La Gamba per adequar-les als esports sobre patins. Pel que fa a la Poliesportiva, Junts vol millorar les condicions de climatització del recinte aïllant la coberta i reformar els vestidors. Al conjunt de la zona esportiva finalitzaran els treballs d’instal.lació d’il.luminació LED d’alta potència i baix consum.

Al pavelló de La Gamba està prevista la construcció de nous espais de reunió i magatzem per a els entitats esportives i també es vol ampliar en 500 les places d’estacionament del conjunt de la zona esportiva per donar sortida a les creixents necessitats dels usuaris.

També et pot interessar

Comentaris