El Sant Pere Molanta aconsegueix l’ascens i torna a Tercera Catalana després de cinc temporades

03/05/2023 - 12:00h

El club prepara una festa de celebració per aquest diumenge

El Sant Pere Molanta tornarà a ser equip de Tercera Catalana la propera temporada després de certificar l’ascens en la darrera jornada de lliga disputada el cap de setmana. Els arlequinats van superar el Sant Cugat Sesgarrigues per la mínima (1-0) i es van aprofitar de la derrota a casa del seu immediat perseguidor, l’AE Canyelles, que va cedir en el derbi davant el FC Canyelles (1-3). Amb només tres jugades per disputar-se, el Sant Pere Molanta treu 10 punts d’avantatge als garrafencs.

El club olerdolenc torna a Tercera després de cinc temporades a Quarta. En aquest periode ha viscut moments molt complicats que ara es comencen a oblidar recuperant una part del terreny perdut. El Sant Pere Molanta va arribar a militar quatre temporades a la desapareguda Primera Regional els anys 1995, 1996, 2001 i 2002.

Per a celebrar l’èxit, el club prepara una jornada festiva per aquest diumenge. L’equip torna a jugar a Parroquial enfront la UE Sant Sadurní i això s’aprofitarà per organitzar diferents actes. A partir de 2/4 d’11 hi haurà una botifarrada popular gratuïta. Posteriorment, tots els jugadors de la plantilla i el cos tècnic sortiran al terreny de joc per a celebrar el salt de categoria conjuntament amb els aficionats. Un cop acabat el duel amb el Sant Sadurní, al voltant de les 2 del migdia, s’organitzarà una rua pels carrers de Sant Pere Molanta amb tots els jugadors i els tècnics.

El Molanta, dirigit per Gerard Romeo, ha certificat l’ascens sense haver perdut cap dels 27 partits que ha disputat fins ara (23 victòries i 4 empats). Ha superat la barrera dels 100 gols marcats (103) i el seu davanter, Jan Casas, ha aconseguit 38 dianes.

També et pot interessar

Comentaris