Yousra Abbou (Escola de Judo Vilafranca-Vilanova), nova campiona d’Espanya infantil de judo

03/05/2023 - 08:43h

Aina Ferrando i Aarón Cabrera van guanyar la medalla de bronze

L’Escola de Judo Vilafranca-Vilanova va aconseguir tres medalles al campionat d’Espanya de judo infantil que es va disputar durant el cap de setmana a Madrid. La judoka Yousra Abbou va guanyar l’or a la categoria -52kg després d’un campionat molt brillant. La penedesenca es va imposar en els quatre combats que va disputar.

A les semifinals es va trobar amb l’aragonesa Gallego Belenguer, segona del rànking estatal infantil, i va haver d’esperar al final del temps per imposar-se. A la final, en canvi, davant la madrilenya Villegas Santos va ser molt superior i només 9 segons després de l’inici del combat va marcar l’ippon que li donava el títol de campiona d’Espanya.

Per la seva banda, Aina Ferrando va obtenir la medalla de bronze a la mateixa categoria que Yousra Abbou (-52 kg). Ferrano va arribar a l’èxit a través dels combats de repesca. En el decisiu per la medalla de bronze es va imposar a l’aragonesa Gallego Belenguer, que ja havia perdut anteriorment amb Abbou.

La collita de medalles la va completar Aarón Cabrera a la categoria -60kg amb un altre bronze. Cabrera va arribar fins les semifinals on es va trobar amb el valencià Makoly Pranjkic, futur campió d’Espanya. El combat va ser molt igualat, però el valencià es va acabar imposant al final del temps. Cabrera es va refer del cop moral i al combat pel bronze va guanyar amb autoritat el càntabre Cayuso Cobo.

També et pot interessar

Comentaris