El CE Vendrell aconsegueix la cinquena plaça al campionat de Catalunya juvenil

01/05/2023 - 17:59h

Els penedesencs només van perdre un partit en tota la fase final

El Club d’Esports Vendrell juvenil va signar la cinquena plaça al campionat de Catalunya de la categoria que es va disputar durant el cap de setmana als pavellons del Vendrell i de Vila-seca. Els penedesencs només van cedir una derrota en tota la fase final (Olot 1-3), però aquest entrebanc va impedir la seva classificació per a les semifinals. Van haver de disputar els duels que definien de la cinquena a la vuitena places del campionat i allà van ser imbatibles.

En el seu grup de la primera fase, el CE Vendrell va guanyar un partit (Caldes B 4-2), en va empatar un altre (Igualada 0-0) i va perdre el tercer i decisiu (Olot 1-3). Amb 4 punts va quedar tercer del grup per darrera de l’Olot (7 punts) i de l’Igualada (5 punts).

A les semifinals pel cinquè, sisè, setè i vuitè llocs va imposar-se per la mínima Al GEiEG Girona (2-1) i, finalment, en el partit per establir el cinquè i sisè classificats, jugat al pavelló del Vendrell, va tornar a guanyar al Caldes B (5-4). Els vendrellencs van capgirar un 2-4 desfavorable en els últims 8 minuts de partit. D’aquesta manera, els roig-i-negres van certificar la cinquena plaça definitiva al campionat. El triomf absolut va anar a parar a mans del FC Barcelona que a la final, disputada a Cambrils, es va desfer del CH Girona (4-2). L’Olot va ser tercer després de superar l’Igualada (2-1).

El CE Vendrell ha format en aquest exitós campionat de Catalunya amb Francesc Aznar (porter), Gerard Parejo, Joan Nin, Marc Pozo, Martí Portela, Marc Nadal, Magí Prats i Arnau Roig. El cos tècnic l’han format Pere Montserrat, Pelayo Sanz, Israel Seoane, Ferran Montserrat (preparador físic), Marc Canyelles (analista), Maria Tobajas (fisio), Lourdes Casany (auxiliar), Oriol Roig (delegat) i Sisco Prats (delegat)

També et pot interessar

Comentaris