El pintor igualadí Josep Millas Chia guanya la 8a edició del Premi Vilafranca Cultura – SMP

28/04/2023 - 11:36h

El guanyador del concurs es va emportar un premi de 1.200 euros, aportats per Serveis Mèdics Penedès

Diumenge passat, més d’una quinzena de pintors i pintores van omplir els carrers de Vilafranca d’art, elaborant les seves obres per participar al Premi Vilafranca Cultura – SMP, el concurs de pintura ràpida que pretén captar l’ambient de les parades de Sant Jordi. El concurs, que organitza el Casal Societat La Principal i que compta amb el suport i coŀlaboració de diverses entitats i empreses del territori, es va poder celebrar amb normalitat després d’uns anys de pandèmia i un darrer Sant Jordi sota la pluja. Enguany, el guanyador del primer premi ha estat el pintor Josep Millas Chia, d’Igualada, amb una peça que emmarca el monument a Manuel Milà i Fontanals. Millas s’emporta un premi de 1.200 €, aportats per Serveis Mèdics Penedès.

Fins al 14 de maig al Berger Balaguer

El segon premi, per un valor de 250 €, que aporta el Centre Vila, ha estat per Ramon Pujolà Font, de Sant Pere de Ribes. Totes les obres guanyadores del concurs s’exposen a l’Aula de Cultura del Fòrum Berger Balaguer en una mostra que es va inaugurar ahir i que romandrà oberta fins al 14 de maig. El jurat d’enguany, format per Neus Villar, Màrius Via i Anna Maria Almirall Germain, va atorgar fins a un total de 15 guardons.

A banda dels dos primers, es van atorgar premis corporatius a Yolanda Urango, Abel Florido, Juan Manuel Torres, Pere Falguera, Maria José Escuder, Antonio Mariscal i Xavier Velmonte. El premi Menció d’honor, lliurat per la Fundació Pinnae, va ser per a Antonio Dàrias, i es van atorgar accèssits a Blau Carrasco, Montserrat Antón, Mercè Olivella, Júlia Porta i Ana González.

També et pot interessar

Comentaris