Ramon Miravet aterra aquest dissabte al Musicveu

27/04/2023 - 18:24h

Organitzat per la Fundació Pinnae, tindrà lloc aquest dissabte a la Finca Llopart de Subirats

Dissabte a les 20 h el Festival Solidari Musicveu de la Fundació Pinnae oferirà un extraordinari concert a Llopart a Subirats, un celler situat davant d’una immillorable vista panoràmica del Penedès i de les muntanyes de Montserrat i que el situa en el lloc perfecte i idíŀlic per fer-hi una de les actuacions més especials i esperades de la programació del Musicveu. Així, és Ramon Mirabet qui actuarà en directe escortat de dos grans músics, fent una parada de la seva gira internacional per oferir un repertori dels seus grans èxits acompanyat de la seva guitarra acústica i elèctrica; d’Ana Fernández, violí i cors, i de Mario Ruiz, veu, guitarres i percussió.

Amb una consolidada carrera de gairebé deu anys, quatre discos i sempre acompanyat de grans músics, fa que els seus concerts siguin únics i irrepetibles. Abans del concert el Festival Musicveu ofereix la possibilitat de visitar el celler Llopart fent un recorregut per la història des dels inicis fins a l’actualitat. La visita inclou un tiquet per bescanviar per una copa de Corpinnat. Llopart destinarà tant el preu de la visita com les degustacions a la Fundació Joan Petit Amics Nens amb càncer, l’acció solidària del Festival.

I en acabar, per a qui ho desitgi Musicveu també ofereix l’opció de finalitzar la vetllada amb un sopar al Mirador de les Caves degustant un menú gastronòmic de Cal Blay. Les entrades es poden adquirir al web:
www.musicveu.cat.

També et pot interessar

Comentaris