Pol Retamal rep el reconeixement de millor atleta català de l’any 2022

26/04/2023 - 14:26h

El de Sant Martí Sarroca és l’actual campió d’Espanya dels 200 metres lliures

Pol Retamal ha rebut el reconeixement de millor atleta català de l’any 2002 per part de la Federació Catalana d’Atletisme en un acte emmarcat dins de la Festa de l’Atletisme Català celebrada a la seu del Consell Català de l’Esport, a Esplugues de Llobregat. Retamal ha guanyat en l’apartat masculí i la marxadora mataronina, Raquel González, en l’apartat femení.

L’espectacular 2022 que va cuatllar el de Sant Martí Sarroca li ha acabat valent el premi. El penedesenc va guanyar l’any passat la prova dels 200 metres lliures del campionat d’Espanya de Nerja i va ser sisè a la final de la mateixa prova de l’Europeu de Munich de l’agost. A més, al Mundial d’Eugene (Estats Units) va formar part del relleu espanyol del 4×100 que va signar la tercera millor marca de sempre del combinat estatal en aquesta prova (38.70).

El martinenc no ha pogut tenir una temporada de pista coberta en condicions a causa d’una lesió, però ara ja està recuperat i afronta la temporada d’aire lliure amb la perspectiva de participar al mundial de Budapest del proper agost. Retaml es marca com l’objectiu principal arribar a la final dels 200 metres lliures.

També et pot interessar

Comentaris