Els Xicots estrenen el 4 de 7 amb l’agulla per Sant Jordi

24/04/2023 - 09:26h

El pròxim compromís dels vermells serà ja per la diada de Fires de Maig

Aquest passat diumenge a la Plaça Penedès, dins els actes de Sant Jordi a Vilafranca, els Xicots van estrenar el primer 4 de 7 amb l’agulla de l’any. Van actuar acompanyats pels Castellers de Castelldefels i els Castellers de Sant Feliu.

Abans de donar inici a la diada es va enlairar un pilar de 4 de dol, en honor a Jerónimo De la Fuente, històric casteller de la colla, pare i avi de nissaga castellera dels Xicots.

A les 11 en punt del migdia, els Xicots van obrir plaça amb el segon 4 de 7 del curs, que va tornar a mostrar-se segur i es va completar amb tranquil·litat i solidesa.

En segona ronda van encarar el primer castell de set i mig de la temporada, en forma de 4 de 7 amb l’agulla. El castell va ser una mica llarg, però va estar dominat en tot moment i el pilar de 5 central es va anar dibuixant fins a completar aquest primer castell de la gamma alta de set pisos del curs.

Per finalitzar les rondes de castells, van fer el segon 3 de 7 del curs, que va portar més feina del previst, en una descarregada que va haver de ser treballada de forma valenta. Van cloure la diada amb 3 pilars de 4 simultanis.

Els castellers de Castelldefels i els Castellers de Sant Feliu van enlairar castells de sis pisos.

Durant tota la jornada els Xicots van tenir la tradicional parada de roses i de venda de productes de la colla, a la Rambla de Sant Francesc.

El pròxim compromís dels vermells serà ja per la diada de Fires de Maig. Per seguir-la preparant i poder seguir la planificació marcada per la nova tècnica segueixen els assajos generals els dimecres a les 21h. i els divendres a partir de les 22h. a Cal Noi Noi, on la colla convida i anima a tothom a apropar-se i donar un cop de mà en aquest inici de temporada.

També et pot interessar

Comentaris