Mediona es prepara per una nova edició del Medimàgic

20/04/2023 - 16:38h

Sant Joan de Mediona acull aquest divendres i dissabte la setena edició d’aquest certamen que gira al voltant de la màgia

Aquest cap de setmana arriba a Mediona la setena edició del Medimàgic. Després de la bona acollida de l’edició passada, amb la presentació que va fer Pallassos sense Fronteres a l’institut, aquest any, amb la coŀlaboració de l’Ajuntament de Sant Quintí de Mediona.

Divendres tindran lloc els espectacles per cicles a les quatre escoles del municipi en horari lectiu amb propostes adaptades per edats amb Pau Segalés i David el Mag, i l’exposició del seus treballs al Poli, aquest cop de ‘Contes de Magues’. Avui també arriba la proposta nocturna juvenil al nucli de Sant Elies de la mà del Fakir Testa.

I per dissabte, moviment tot el dia: homenatge a la trajectòria del Mag Xevi i matinal a la plaça, a més de gaudir de l’espectacle familiar de Gneis. Abans i després de dinar, un maridatge màgic entre les noves generacions d’artistes del SEI i els locals de restauració, tarda de set de màgia al teatre i… Li, li, li! La gran Gala Internacional, amb artistes vinguts d’arreu; Ermelinda Coccia, Martilda, Mario Lopez, Yann Frish i Raul Alegria.

Totes els actes i els horaris corresponents es poden consultar a l’agenda inclosa dins l’extra de Sant Jordi i al web de l’Ajuntament de Mediona.

Tota la informació i horaris es poden consultar en aquest enllaç

També et pot interessar

Comentaris