Los Krokodrillos, aquest dissabte al Cicle Cava Jazz de Guardiola

20/04/2023 - 15:17h

És el penúltim concert del XXIVè cicle de jazz que acull el Centre Recreatiu ‘La Coooperativa’

Aquest dissabte, a les 11 de la nit, a la sala d’actes del Centre Recreatiu ‘La Cooperativa’ arriba el penúltim concert del XXIVè Cicle Cava Jazz de Guardiola de Font-rubí. En aquesta ocasió serà el torn de Los Krokodrillos, una banda musical internacional establerta a Barcelona que interpreta l’enèrgica música de jazz de New Orleans dels anys 20, amb un estil propi ple de swing. La banda es va formar originalment a Sant Petersburg l’any 1988 i actualment aquest sextet reuneix músics d’Anglaterra, Japó, Austràlia i també de Rússia.

En la seva trajectòria han realitzat infinitat d’actuacions en clubs de diverses ciutats i en festivals com el Festival Internacional de Dixieland de Cantanhede de Portugal, Wangaratta Festival of Jazz d’Austràlia, SildaJazz Festival de Noruega, Femou Jazz Festival de Dinamarca, Festival Internacional de Jazz de Vigo, Terrassa Jazz Festival, Festival Internacional de Jazz d’Albacete, etc.

Com és costum, el restaurant Cal Pau Xich ofereix la possibilitat d’un menú al preu de 35 euros que inclou l’entrada. Es pot reservar taula al telèfon 93 897 93 82. El preu de l’entrada al concert és de 12 euros i el darrer concert del cicle serà el 13 de maig amb Dani Nel·lo + Organ Trio.

També et pot interessar

Comentaris