El grup La Fresca, entre els finalistes del Festival Cabró Rock 2023

19/04/2023 - 18:00h

La formació penedesenca va participar en la selecció final celebrada a Vic i es va quedar a les portes de poder ser el juny al certamen osonenc

Dissabte passat, dia 15 d’abril, es va celebrar a Vic (Osona) la gran final del festival musical del Cabró Rock, que tindrà lloc els dies 16 i 17 de juny a la capital osonenca i en la qual hi van participar els 4 grups finalistes, entre els quals el penedesenc La Fresca.

Els quatre grups van presentar un directe de només 30 minuts per a cadascun i amb l’objectiu d’atrapar el jurat professional que els observava.

El jurat estava composat per Xevi Huguet, director de la sala La Cabra de Vic; Roser Gamonal, mànager i integrant d’una productora; Alberto, cantant del grup Itaca Band; i Joan “Ninyín” Cardona, exguitarrista de Sopa de Cabra.

Des de La Fresca es mostren satisfets d’haver “assolit una fita”, tot i que no han estat finalment seleccionats per tocar al Cabro Rock 2023. Així, de 140 grups que es van presentar a la preselecció se’n van seleccionar 64, i d’aquests, a través de difícils eliminatòries a vot popular via Instagram, només en van quedar 4 per a la final.

“És un somni veure com el nostre projecte cada vegada té més empenta i tira endavant gràcies a tot l’esforç de la banda, la gent que confia en nosaltres i la passió que hi posem en les coses”, s’explica des de la Fresca.

“Veure’ns a aquella sala, coneguda arreu del país, i en ‘camerinos0’ d’elit coneixent al jurat o xerrant amb el Josep Montero, cantant d’Oques Grasses, que va assistir a la festa postconcurs és indescriptible”, afegeixen.

D’altra banda, La Fresca vol donar públicament l’enhorabona a Bredda, el grup guanyador, “amb els quals vam fer una patxanga de futbol després de les nostres proves de so; i felicitar també els altres dos grups, Oxigen i Indubio, amb els que vam tenir tant feed-back i bon rotllo sense cap tipus de rivalisme va ser molt bonic”.

“Aquest cop no ha pogut ser, però ja ens van dir que vam estar a molt poc, així que toca seguir treballant i treure més música”, conclou el grup penedesenc.

També et pot interessar

Comentaris